PREDSTAVITEV
MALI OBJEKTI
BRUNARICE
SKELETNE HIŠE
INŽENIRING
STORITVE
KONTAKT
 Ker želimo sleditu trendu ekološke gradnje smo za vas pripravili zelo pestro ponudbo zelenih produktov na področju gradnje z lesom. Naša ponudba bazira na objektih iz domačega Slovenskega in kavalitetnega tujega lesa.

Naše storitve zajema inženiring lesene gradnje od ideje, načrtov in gradbene dokumentacije, ter do izvedbe projektov in končne postavitve objektov. Na našem tržišču ponujamo vrsto zgradb in ostalih produktov svetovno priznanih proizvajalcev in  montažo z lastnimi strokovno usposobljenimi kadri in vrsto odličnih podizvajalcev. Naše vodilo v poslovanju je ponuditi le najboljše našim strankam in v vsakem poslu doseči zadovoljstvo vseh prisotnih.

Lesena gradnja je ena od najstarejših gradenj na svetu in tudi najpogostejših. V naših krajih je dokaj zapostavljena za klasično zidano gradnjo, ker obstajajo dvomi v kvaliteto in trajnost lesene gradnje.

V svetu obstaja več različnih načinov lesene gradnje.

 En najpogostejših načinov je po sistemu skeletne gradnje oziroma v angleščini Timber frame house (http://en.wikipedia.org/wiki/Timber_framing ).

Druga najpogostejša oblika gradnje pa je gradnja iz masivnega lesa. Dandanes imamo dve najpogostejši veji takšne gradnje in sicer:

- masivne brunarice ( http://en.wikipedia.org/wiki/Log_home )

- gradnja iz masivnih lepljenih lesenih sten  ( http://www.storaenso.com/products/wood-products/products/clt-cross-laminated-timber/Pages/cross-laminated-timber-clt.aspx ).

Poznani so še drugi sistemi lesene gradnje ali pa različne kombinacije prej omenjenih.

Naš namen ni filozofirati katera gradnja je boljša in bolj ekonomična, vsaka ima nekatere prednosti in je bolj ali manj primerna za različne potrebe naših strank.

Za vas se bomo potrudili poiskati najboljšo kombinacijo in vam postaviti vaš sanjski dom, hišo, ki vam bo v zadovoljstvo in tudi vašim potomcem. S tem v mislih vam ponujamo gradnjo po vseh priznanih sistemih. Za zagotovitev kvalitetne ponudbe smo se povezali z priznanimi svetovnimi proizvajalci ki nam zagotavljajo najboljšo kvaliteto.

V naši ponudbi imamo vrhunske brunarice izdelane po finskem sistemu proizvajalca HONKAMAJAT.OY ki je vodilno podjetje v tehnologiji izdelave in gradnje takih brunaric.

Ker hiša postane hiša v vaše zadovoljstvo le če je tudi kvalitetno montirana, smo zagotovili ekipo slovenskih strokovnjakov, ki zagotavljajo, da ne bo noben detajl spregledan in bo montaža vedno strokovna in kvalitetna.

Imamo kar nekaj izkušenj z montažami lesenih hiš, zato vam poleg hiš ponujamo tudi storitve iz področja montažne gradnje, predvsem lesene. Povezani smo z nekaj uveljavljenimi slovenskimi žagami, ki nam zagotavljajo kvalitetni leseni repro material po sprejemljivi cenah.