PREDSTAVITEV KVALITETA PRODAJA KONTAKT
MODELI
DOBAVA
PROIZVODNJA
KONSTRUKCIJA

OBLIKE BRUN


FINSKI PREDPISI ZA KONSTRUKCIJO IN OBLIKOVANJE BRUNARIC
PRAVILA ZA OBLIKOVANJE
BRUNARIC

Opis konstrukcijskih elementov in vsebine pošiljke ter tesnjenje "TIVISHIRSI" (klikni na sliko za povečavo)

Ekološke Honkamajat brunarice so izdelane iz obnovljivega naravnega materiala - iz lesa počasi rastočega polarnega bora s Finske, ki zagotavlja naravno izolacijo, dihanje z okoljem, naravno prezračevanje in so primerne za mrzla ali vroča klimatska okolja. Lahko izbirate med masivnimi bruni okrogle in oglate oblike, laminiranimi oglatimi in okroglimi bruni ter masivnimi in laminiranimi D bruni. Oglejte si tipe brun.

Tradicija pri proizvodnji je integrirana v sodoben način dela. Vsi delavci so usposobljeni za delo na računalniško vodenih strojih, ki natančno in kakovostno obdelajo bruna. Po končani proizvodnji se preveri, če so bili vsi deli pravilno izdelani.

Oy Honkamajat Finland Ltd uporablja poseben tip tesnenja "TIVISHIRSI", ki je plod lastnega znanja in kot model zaščitena.

Za bivalne enote priporočamo "sendvič konstrukcijo", ki zagotavlja odlične konstrukcijske in bivalne lastnosti masivne brunarice, kot tudi odlično izolacijo, kar bo brunarico uvrstilo med energetsko varčne hiše. Priporočamo ogled izračuna K-vrednosti v tabeli 4.

Lesena konstrukcija z vgrajenimi ojačitvami zagotavlja veliko potresno varnost Honkamajat brunaric.

Honkamajat Slovenija proda največ brunaric iz oglatih laminiranih brun, ki so odličen konstrukcijski material, ki se minimalno poseda in ne poka. Vsako bruno se po obsegu skrči za nekaj milimetrov, kar pomeni, da se celotna hiša skrči za nekaj centimetrov. Ta pojav je možno kontrolirati s pravilno montažo in uporabo ustreznih sestavnih delov.