PREDSTAVITEV KVALITETA PRODAJA KONTAKT
MODELI
DOBAVA
PROIZVODNJA
KONSTRUKCIJAVečinoma dobavljamo brunarice, ki so oblikovane po željah kupca. Da bi vam olajšali izbiro, smo v katalogu predstavili nekaj modelov različnih velikosti in oblik. Modeli so predstavljeni na originalnih straneh, kjer si s klikom na posamezni model lahko ogledate podrobne načrte.

Izdelujemo samostojne in večstanovanjske enote, poleg tega pa tudi večje objekte kot so hoteli, restavracije in poslovni prostori. Vse Honkamajat brunarice so iz masivnega lesa. Notranja razporeditev prostorov je prilagojena željam kupca in se v največji možni meri drži individualnih potreb.

Honkamajat brunarico navadno dobavimo v enotni pošiljki, v kateri so vsi potrebni leseni deli za konstrukcijo, vključno z deli za streho, stopnice, okna in vrata. Na željo stranke lahko dobavimo le določene dele konstrukcije. Z našo ekipo bomo izvedli montažo do katerekoli gradbene faze. Zagotavljamo tudi kakovostno in strokovno montažo "na ključ". Lahko pa montažo izvedete sami s pomočjo naših strokovnjakov inštruktorjev. Cena montaže se razlikuje od modela do modela in jo je mogoče dokončno določiti po dogovorjeni vsebini in obsegu del.