PREDSTAVITEV KVALITETA PRODAJA KONTAKT
MODELI
DOBAVA
PROIZVODNJA
KONSTRUKCIJA

   PRODAJA IN DOBAVA

Postopek pridobitve informacij in realizacije projekta:

1. Če ste zainteresirani za Honkamajat brunarico iz kataloga, vam na podlagi povpraševanja pošljemo ustrezni cenik, kjer so cene za objekte z vsemi razpoložljivimi tipi brun za posamezen model.

2. Če vam cena za izbrano brunarico odgovarja, vam izdelamo konkretno ponudbo z upoštevanjem vseh vaših pripomb in želja.

3. Če želite imeti ponudbo za objekt na podlagi vaših risb ali skic, vam bomo v nekaj dneh izdelali ponudbo za konkretno brunarico (predhodno se je potrebno odločiti, za katero vrsto konstrukcije in kateri tip brun).

4. Če se odločite za nakup brunarice pri nas, je postopek naslednji. Po sklenitvi pogodbe in vplačilu 10% avansa od vrednosti brunarice vam v nekaj dneh izdelamo risbe (načrte v CAD programu), po prejetju načrtov se le ti potrdijo ali pa se dodelajo upoštevajoč vaše pripombe. Ko je projekt potrjen s podpisom načrtov, se vplača 40% od vrednosti brunarice. Sama proizvodnja na Finskem traja do 6 tednov od dneva vplačila 40% vrednosti brunarice. 50% vrednosti brunarice se plača po končani proizvodnji na Finskem oziroma pred transportom v Slovenijo.

5. V kolikor se ne odločite za nakup, vendar želite obdržati načrte, vam jih obračunamo od vrednosti prijetega avansa (10%).

6. Transportni stroški se plačajo pred odhodom pošiljke s Finske in znašajo 3.500,00 EUR za vlačilec (za manjše brunarice). Za srednje in večje brunarice se transportni stroški obračunajo na podlagi količine materiala oziroma števila potrebnih vlačilcev.

7. Stroške montaže se na podlagi v pogodbi dogovorjenega obsega del plača pred pričetkom montaže in znašajo približno 20% vrednosti brunarice, odvisno od kompleksnosti brunarice in težavnosti terena za montažo.

Vedno smo vam na razpolago za razgovor, na katerem bomo lahko podali vse možnosti in se dogovorili za vsebino in obseg del. Naše podjetje lahko zagotovi montažo v vseh fazah, tudi izvedbo "na ključ". Prav tako lahko izvedemo pridobitev "projektne gradbene dokumentacije".